

Вес, г | 1000 | |
Калорийность, ккал | 280 | |
Белки, г | 11 | |
Жиры, г | 2 | |
Углеводы, г | 55 |
Головна відмінність цільнозернового борошна від борошна вищого гатунку – наявність у складі оболонки та зародків (найкорисніших частин зерна!), а отже воно цінніше й поживніше. Пшеничне цільнозернове борошно характеризується ніжно-кремовим кольором і хлібним ароматом. Вважається мало не найкориснішим злаковим борошном, оскільки містить більшість позицій зі списку корисних речовин. КОРИСНИЙ СКЛАД Вітаміни: B1, B2, B3, B5, C, D, E, P. Біологічно значущі елементи: магній, фосфор, залізо, натрій, калій, сірка, кальцій, йод, селен, мідь, хром. Корисні сполуки: пектини, бетаїн. Самі використовуємо, і вам рекомендуємо!